Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina barn är min lycka


PAPPA ÄR PAPPA

Du ska gå till en annan
och allt från mig tar
jag får smärta och våra barn
ska få en ny far

Det här är just ditt beslut
och ditt eget val
men glöm inte på vår plikt och
föräldrars moral

Kanske denne farbror ska
de på axel klappa
vara snäll och vara trevlig
men pappa är pappa

Ref.

Möjligheter finns inte
vi kan nya skaffa
ingen tar hand om våra barn
som jag, deras pappa
granska igen ditt beslut
släck inte vår sol
om inte för min och din
då för barnens skull

Vi är en familj
jag är så hoppfull
att vi ska tillsamans
fira nästa jul

Jovo Janjicic






Fri vers av Jovo Janjicic VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-31 16:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I det här landet ska ju papporna helst vara mammor numera - och tvärtom. Tyvärr.
2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Jovo Janjicic
Jovo Janjicic VIP