Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VISST

skulle det värma

med ett GOTT NYTT ÅR

från dej

när jag inte vågar

skriva till dej

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-31 21:56



Bookmark and Share


  aol
Gott nytt år fina Maj-Lis,
2018-01-15

  Lars Hedlin
Stark i känsla
2018-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, en sådan hälsning värmer...fint...
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP