Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hosttanka


Nyårsbrygd

Lagar timjansté
Dricker det honungssötat
Hostlindrande brygd

Husfridens bevarande
Katter ogillar hosta




Bunden vers (Tanka) av Solitaire VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-31 23:38



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Tankfullt, ja !
2018-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP