Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högevall

tog sista badskrattet
i kallvattenduschen
och drack choklad i bastun

idag med Susie
på Högevall

hänger baddräkt och handduk
på tork

packar ner dem, igen, sent ikväll
efter tusen raketers smäll

ska drömma om att falla
i azurblått vatten

känna svalkan
omsluta hela mig

se solen glittra
i varje simtag

och den första dagen
på det nya året
ska jag ropa
Hej Högevall!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-12-31 23:40



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ljust och inspirerande... Själv är jag glad i bastubad och källvatten att falla ned i, isvaken och snöbad...
2018-01-04

  Anya VIP
Sådan glädje över livet och året. Hej Afrikas röda blomma! ropar jag.
2018-01-03

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande text, må det förbli så nu när året har bytt siffra!
2018-01-02

  ULJO
Så fint
2018-01-02

  aol
Man känner ett glädjefyllt jag som njuter livet på Högevall,
2018-01-01

  Karina"Kia"
Njutningens balsam för själen!
2018-01-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Du skriver med njutningens penna om livets glädjefulla stunder, så att man deltar i tanken. Gott Nytt År!
2018-01-01

    ej medlem längre
Du är en sann livskonstnär och du inspirerar mig!
2018-01-01

  Respons VIP
Som en reklamslogan för Högevall!
2018-01-01

  Rise Little One
Riktig livsnjutare!
2018-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP