Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

568.JORDEN*SVERIGE!

När Ditt Namn uttalas...fräschar morgondagg själen
När man läser Ditt Namn...lyser en stjärna i hjärtat
Du är liten men lång att det utan tvekan
Du är en del av Jordens skyddande skorpa
och konfetti av Ditt Namn spilles ut skakar den
Himmelska Klockan och dess ringande samlar Världen
under evighetens kupol i Ditt Namn...MEN...

DON`t FORGET!SOME PEOPLE JUST DON`t GET!
WILL NEVER GET!AND DON`t WANT TO GET SINCE!

när förgrening av smala sprickor
"WHAT IS ME***WHAT IS YOU?" stänker tunga kvicksilverdroppar
då det är inte märkeskläder och fashionabel plats
som speglar internt tillstånd det är Grunden
av JORDENS ANDA i människan Själ...och ...
"I'M CRYING MY QUEEN!"

men min pina är INGENTING i förhållande
till NATURENS SPONTANA KVAL!!!

MÅ DINA VIDDER BLI VÄLSIGNADE I ALLA TIDER GENOM GUDS VILJA!AMEN!


GOTT NYTT ÅR POETER.SE




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-01 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP