Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

569."I WAS NOT PREPARED FOR THAT SHADE!"

tåg,ett två glider...det är dags...
tsunami flock...av silvrig skugga,

i mina händer...
"I WAS NOT PREPARED FOR THAT SHADE!"
försvinner med farvälljudet i skenorna
utan att veta något ÄN...tågstation,stationer
ersätter mina fingrar på dragspelstangenterna,

O!Hur blodet pulserar...
i delirium orkanfacklan bryter ner sömn ...
önskan är en stjärna i himlen
avslöjar /MYSTERIET I MÅNENS ÖGA!!!/
blodet kokar...O!"Beautiful Soul MOMENT!"

eget ego"I´m GONNA WIN FOR ME!"
knastrar i hänförelse med kaninhopp...
melankolisk vånda som avvikelse i kärlek
redo att svära på avstånd och i närheten,
fångenskap av "snöfallstOrm"..




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-01 11:43



Bookmark and Share


  petter rost
"försvinner med farvälljudet i skenorna utan att veta något ÄN..." - andan, jag tappar andan... Vilken bild! Och dessutom en hörsebild, "farvälljudet...
i skenorna" - å de där stunderna, just på stationen, när tåget sakta börjar tränga sig ut ur avskedets töcken... och just ljudet som finns bara där och just då. NU vet jag vad det är för ljud - farvälljudet! Och resten av dikten knyter upp sig, slår ut som den okända blomma ett avsked kan vara, försakelse, längtan... kanske saknad får vika för nytt... ängslan.
Ok Lollitta, för mig är det här en av dina absoluta höjdpunkter - att läsa och vrida på i det oändliga...

2018-01-03

  aol
Starkt strömmar orden som i livets kalejdoskop
2018-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP