Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det vanliga livet är gott.


Mer om min nyårspudding. Bara på skoj.

Nyårsafton.
Efterrätt Creme brylle'
och du här på stolen breve'
ingenting särskilt med de'

lite extra grädde i puddingen bara
allt är gott och bra

- precis som det ska vara.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-01 12:44



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fin Nyårsafton, det vanliga är gott nog.
2018-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP