Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu flyger jag iväg...


Harpa

Det spelas harpa
på radion

mina trumhinnor
fångar upp tonerna

låter mig njuta av
det spröda ljudet

i fantasin klättrar jag
upp och ner

som i en trappa
längs med strängarna

jag är som en fluga
känner mig som ett med musiken.







Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-01 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP