Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julen är till för barnen

Julen är till för barnen

Inte för de vuxna

som förlorat illusionerna




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-01 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP