Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan dag och sen

julmusten
gick ur

tomteblosset
är hon

brinner
intensivt
slocknar

i huvudet
gröt

blöta snöstjärnor
virvlar i luften

världens vemod
landar på vindrutan

kör vidare med hjärtat ut och in

i overkligheten
är ingenting
och allt

tiden flyter
flyger söker
vägen

sänker
farten

smyger in i ett nytt år

© Maria Marängsviss, 28 december 2017




Fri vers av Maria Marängsviss VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-01 17:45



Bookmark and Share


  aol
Härligt sammanfattar du skeendet som var och just att smyga in känna på det nya året,
2018-01-07

  Respons VIP
Jul och nyår med nya ögon, nya erfarenheter och ett språk som känns befriande!
2018-01-07

    ej medlem längre
Häftiga meningar som ”världens vemod
landar på vindrutan” och ”hjärtat ut och in” lyfter texten.
2018-01-07

  Anya VIP
Vilken pärla. En så fin sammanfattning av helgerna. Jaa ett nytt år smyger in. Bra!
2018-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Marängsviss
Maria Marängsviss VIP