Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldstänk

Allt jag saknat
drömt om
längtat efter

ger Du mig
genom att vara
Dig själv

mitt hjärta
sväller av lust
och stolthet

Det är vi nu

livet är underbart




Fri vers av Bengt VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-01 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP