Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Eva Hedlund


Övergång

Utanför mitt fönster
färgsprakande fyrverkeri
på min Tv skärm
musik som slingrar iväg
trummor, gitarrspel
ord om barmhärtighet
det nya året vakas in
på ett oväntat sätt
de tre ljusen på bordet
lyser med fast låga
jag har nästan stickat färdigt
de grå vantarna
du sover i en annan säng
i natt
trummor, gitarr
de gröna vattenvågorna
spolar över hus och bilar
en gående sångare på en scen
sjunger orden
"där kärlek, frid och misskund bor
där finns Vår Fader Gud".

© Eva Hedlund fd. Langrath 2018




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-01-01 18:05



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Stämningsfullt och fint!
2018-01-04

  Monika A Mirsch VIP
Vackert och varmt!
2018-01-04

  Anya VIP
Bra rytm i en vacker och hoppfull ton. Tycker särskilt om vantarna, de gör texten så levande.
2018-01-03

  ULJO
Så finr
2018-01-02

  walborg
Tack för nyårsbild med tankar
2018-01-02

  Bibbi VIP
Mycket fint.
2018-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP