Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snövit


Snövit

Det är vinter
Snön faller mot kall backe och min vita hy blir
GENOMSKINLIG
Jag är i en saga, igen och igen
ÖNSKVÄRT men inte på
RIKTIGT
Isblått och vackert
BLODRÖDA
läppar, kontraster som
BLEKNAR i kapp med
NUET
Vill inte se, vill inte andas
Låt mig vara vacker ett litet tag till precis som
SNÖVIT är.




Fri vers (Fri form) av Avina
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-01 18:42



Bookmark and Share


  livet...
vad vackert!:)
2018-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Avina