Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyårsdagen


Nyårsdagen

Ett
GOTT
NYTT
ÅR
Den första dagen på ett nytt år
och pengarna lyser redan med sin
FRÅNVARO
hello verkligheten
Ge mig vit snö så att jag kan bli hög för en liten
STUND




Fri vers av Avina
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-01 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avina