Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snyggör bilderna!


Bildtext! Syngör bilderna!

Bildtext.
Bodybuilding!
Hör ihop!

Allting avbildas med cement eller betong!
RUBRIK; Allting som tar plats!

En installation om vad som inte syns, men som finns!
Man kan lätt tro, att en kvinna som kysser en man, måste ha ett läppstift, för att läppstifta av sig till mannen, men du kan ha fel där,
Inget Läppstift på kvinnan, men de kysses helt klart, och mannen har läppstift på sig!

Att stifta bekantskap! Stift i Different Sizes! Utforskar s och M- sidan av dig!
Mode.

Modediva.
Modedivan.
I soffan.
Vuxna och inte barn!




Bunden vers av Mim
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-01 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim