Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja det var just vad jag fick! Solitaire solo&silent


En lång röd näsa

Det skulle ju bli en sån rolig comeback
Jag har saknat att skriva och läsa
Men så kom det en sån envis, otäck
bacillusk, och kröp in i min näsa

Infekterad blev jag inför nyår
Och missade svågerns kalas
Influensan blev mig alltför svår
Och här ligger jag nu som ett as

Katterna ogillar, allra minst sagt
mina våldsamma hostattacker
Och inte två strån i kors har jag lagt
på att göra mig nyårsvacker

Ljus eller mörker, dag eller natt?
Svett, feber, sömn och vaka
Minnen och mardrömmar leker tafatt
Usch! Ta den här skiten tillbaka!

"Går över" är minsann ingen tröst
Jag vill inte ha det så här!
Ge mig tillbaka min vackra röst!!!
Det hörs inte ett ljud när jag svär:@




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-01 20:52



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Det hörs inte ett ljud när jag svär,
sade Solitaire
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP