Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Start 18 .2 : återspår

 

 

 

 

anar du ett nytt slut

 

redan under de oändliga startskotten

 

slungas vi tillbaka

 

ombetonade

 

av mina gamla målbilders stege emellan

 

rådjursöron på halvspänn

 

ringer skuggan

 

ville prata en kvart med solstrålen

 

andas in vinterlugn

 

och andas ut höststormar

 

når ända fram till juni i ett enda språng

 

medan resten tar

 

(inklusive själva nyckelknippan

 

som skrammellöst delar upp

 

motiven hos mina rollfigurer

 

tills du förundransfullt dataspelat

 

vårt port itu)

 

arton år + arton år

 

för hjortronen att bli plockade helt färdiga

 

under snön

 

har vi åter hamnat i plast-slottet

 

med varsin levande krigare

 

i handen harmoniskt och

 

tunga äventyr runt fötternas träplankor

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-02 01:08



Bookmark and Share


  Nanna X
Gillar rådjursöronen men inte plastslottet
funderar över vad du egentligen vill berätta
att tiden är en chimär? allting ingenting?
2018-01-03

  Syrran77
"ville prata en kvart med solstrålen
andas in vinterlugn
och andas ut höststormar"

Helt lysande strofer!!
2018-01-02
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP