Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Tankar den första dagen på det nya året 2018

jag har kämpat

försökt ta mig ut varje dag

trots att värken inte villge med sig

jag skyller på vädret

som ibland gör att det regnar

sen kommer snön

det har varit svårt att gå med rollator

i dag fick jag hjälp att få ner sparken från vinden

så i morgon hoppas jag kunna ta en sparktur

plogen gick nyss utanför på vägen

så kommer det ingen snö

kan det bli bra med en sparktur

glad att i morgon är det vardag igen

tycker inte om alla dessa röda dagar

det blir både ensamt och långsamt

glad och tacksam att jag har en son

och sonhustru här och deras två dalmatiner

mina allra bästa fyrfota vänner

jag tycker om att vara ensam

men bara när den är frivillig

inte som den varit dom sista månaderna

trött har jag varit

tror det är ljuset jag saknar

snart blir det ljusare

då hoppas jag må mycket bättre

i mitt hjärta och själ

Jag ser framemot

en sparktur i morgon

kanske jag kan ta mig till mina

fyrfota vänner och deras matte

hälsa på hundarna och fika med

min sonhustru

jag ger inte upp

inte ännu 

längtar efter våren

kunna sitta på altanen

njuta av ljuset och värmen

som kanske blir bättre den här sommaren

 

anits 1 januari 2018

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-01 22:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
God Fortsättning :)
2018-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
O ja, ljus och värme längtar vi efter...snart är vi där...
2018-01-07

  morgonstjärna VIP
så fint du berättar om din dag
vackert med en sparktur ger syre och träning
hoppas solen och värmen gör gott
för leder och din hälsa
ljuset blir mer och mer varje dag nu
kram <3
2018-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Det vårliga välbefinnandet unnar jag dig.
2018-01-04

  Eva Helene VIP
Hoppas det nya året kommer med hälsa och glädje! Kram!
2018-01-02

  Niliboy
Hejsan svejsan gamle vän, hoppas allt de besvärliga löser sig!
2018-01-02

  ULJO
Kram till dig
2018-01-02

  Bibbi VIP
Varma styrkekramar!!!
2018-01-01

  aol
Så djup känsla så bra du beskriver hur du har det, lider själv av ibs smärtor i tarmkrökarna,så ont det kan göra.
2018-01-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP