Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nyfödd fjärils sköra vingar

Jag grät mina tårar av saknad i tystnad 

Så att ingen annan skulle se min sorg

Ty min självkänsla var lika skör 

Som den nyfödda fjärilens vingar

 

I skydd av natten jag begravde mina känslor 

För i mina tankar var det fel att be om hjälp 

Ty mina känslor de var inte till för andra

De var knappt värdiga att finnas inom mig

 

Så regnet blev min räddning när jag grät 

Mörkret dålde sorgen med sin mörka mantel

Och ännu en bit av min självkänsla försvann

Krossad av hårda ord den drunknade

Och fjärilen med de sköra vingarna den dog

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-02 00:07



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Kan var så att du är i grunden ohyggligt stark - så stark att din kraft ger dig möjlighet att om och om igen resa dig efter fall på fall... Dina texter är fantastiska genom att de är okonstlade nära och äkta!
2018-01-04

  Jan Widströmer VIP
Melankoli, kanske t.om. ljuv sådan att något romantiskt sjunka in i, men också tung "sorgmantel" iklädd ....
2018-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP