Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kort granskning av mig själv.

Behandlingshem, psykavdelningar och bekantas soffor.
Färdandes bland personer med offerkoftor.
För att summera de senaste tio åren i mitt liv
så kan det synas att jag tagit stora kliv.

Man har köpt och sålt ett och annat gram
och man har med djävulen skakat hand.
Ruset har förfört mig många stunder,
Har jag haft några vänner eller bara försäljare och kunder?

Jag sitter i en vagn uti skogen,
jag kan själv tycka att jag blivit väldigt mogen.
Tagit avstånd från det mesta och de flesta,
bara för att slippa bli förpestad och förpesta.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Angst
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-02 03:24



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Stark text...griper tag!
2018-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Angst
Angst