Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REA

Om det inte vore för att det är till utförsäljning
till lägre priser så tycker jag att Rea är ett
ganska så snyggt namn på en kvinna eller en hund
Kort och konfyst
Men är det så att det inte passar så är även Bea
och Lea snygga korta tjej namn
Men då kostar det lite mer då de inte är till
utförsäljning
Men vad gör det om man nu har hela fickan full
med pengar och har råd att slösa lite på de
lite dyrare och finare namnen istället
För då tycker jag att man ska göra så
Vad då?
Sluta snåla...

Ken Cassel
2/1-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-02 04:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Rea är ett fint namn...jag har jobbat ihop med en som hette så...
2018-01-07

  Kaptenlöjtnant
Vem skriver jämt om kärlekens trassel

Inget snack, det måste va kassel
!
2018-01-02

  aol
Gillas det gäller att komma runt fattigdomstänket
2018-01-02

  Fulbergarn
åh tänk om jag finge slösa på Linn
2018-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel