Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt


mitt i småpratet
stelnar hela luften till
snön faller tyst




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-02 06:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Regn, hagel och blåst hörs. Men snöns flinga singlar tyst. Ändå en serie tankar om vatten. Även som frysta tappar. Is.
2018-01-06

  Annie b'larsson VIP
Dramatiskt..
2018-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP