Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon?

 

 

 

Hjärta och smärta

kyssa och vyssja

Pitta  r  och fitta

knulla och pulla

Runka och dunka

slicka och hicka

till

Vid verkligheten




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-02 07:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket skön kåthet i de rimmen :)
2018-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik