Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relation till livet

Jag ser du dansar barfota i snön.
Det borde vara kallt.
Du ser väldigt lycklig ut.
Du har vågat släppa alla värdsliga problem.

Du har lyckats att skaffa en sund relation till livet.
Jag önskar jag vågade göra samma sak.
Men min relation med mina problem är för tight.
Går inte att avsluta allt för enkelt.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-02 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream