Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Min nyfödda dröm
I bleka gryningsljuset
Du blir min räddning




Bunden vers (Haiku) av AnnaMagda
Läst 438 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-02 14:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2018-01-29

  AnnaMagda
Tack!
2018-01-03

    ej medlem längre
Vackert skaldat om verkligheter som betyder mycket för oss, en dröm som lyfter!!
2018-01-02
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMagda
AnnaMagda