Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sova lugnt

 

Darrande lust

i närhet andas du

 

dunkande bröst

i kärlek finns du

 

spinn ett nät

av ord jag rimmat dig

där dina drömmar 

kan sova lugnt.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-02 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP