Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är ett spel

 
 
Vännen min du trodde att jag inte visste
men jag bad till Gud varje kväll
när du inte såg på
att han skulle ta mig härifrån
för så kallblodig som du är
finns ingen plats vid mig.
 
Nej, inget är mitt fel.
Jag gav dig en ärlig chans
fast jag visste att du spottar.
 
Nej, inget är mitt fel.
jag gav blod, svett och tårar
jag gav pengar och tid
men du bara vände ryggen
du spelade ett spratt.
 
Jag ska lära dig en sak
kärleken är ett spel
där man inte lurar sin partner
har inte dina föräldrar lärt dig det?

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 01 - 02)




Fri vers av Arnela
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-02 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela