Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- ur Rörelse, i

 

 

 

så lätt, som ett liv
förbi ditt fönster

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-02 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP