Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tredje Haiku-dikten

Snöflingor,
månen tar mig med sig
bortom världen




Bunden vers (Haiku) av Soulfulsurfer
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-02 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soulfulsurfer
Soulfulsurfer