Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden på jorden

 

 

Tiden de bara rinner i väg 
för varje dag blir man äldre 
imorgon kanske man ligger där 
där i sjukhussängen och är 
väldigt sjuk och krasslig. 

Alla där ute lev varje dag 
som det vore er sista 
för när ni blir äldre eller sjuka 
kommer ni att tänka tillbaka 
och ångra att ni inte gjorde något. 

En dag kommer den dag 
där du måste säga farväl 
till denna plats som kallas jorden 
så ta vara på ditt liv som du har 
var lycklig och glad så mycket du kan 
var inte lat för det ger bara trista minnen. 
Tiden som vi har fått på jorden 
är mer värdefull än allt annat. 

 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 01 - 02)




Fri vers av Arnela
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-02 21:22



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Så rätt så
2018-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela