Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din födelsedag ...

Käre Stefan,
min älskade bror,
det är din födelsedag,
fast den får du inte uppleva,
för fyra år sen så ringde vår bror mig,
dessa ord som fick mig att bryta ihop,
maktlöshet som spred sig inom mig ...

Stefan är död ...

Du skulle ha fyllt femtiotre år,
du fick inte fylla femtio år ens,
i mitt inre ser jag dig stå i klacken,
Södertälje Sportklubb står det på tröjan,
SSK var din passion,
jag följde med dig på resorna,
delade din passion trots att det inte var min,
bara för att jag älskade dig,
jag älskar dig fortfarande lika mycket.

Grattis på födelsedagen!




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 623 gånger
Publicerad 2018-01-02 22:35



Bookmark and Share


  aol
Även min bror Marcel dog , han är ändå med mej varje dag, kram,
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm