Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min son lagar frusna vattenrör i Arkansas. Bild av Daniel Forslund.


Vattenrören fryser i Arkansas.


Då jag var i Arkansas

just denna årstid för

två år sedan

var klimatet

som svensk

sommar...


Världen är

upp och ned

och jag börjar

på fullt allvar

undra vart

allt ska sluta?




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 682 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-01-02 23:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
...naturen låter höra sin röst...
ja, det berättas mycket om kylan där borta på TV...man undrar vad som kommer härnäst...hoppas det löser sig för dem...
2018-01-07

  Carl Mikael Fäldt
Gud skakar om oss lite-för att vi skall fatta-att vi gått för långt i vår fria vilja!


Tänker jag till din fina text min vän!
2018-01-04

  Per "Läsaren" Sörqvist
Så länge du fortsätter kvittra så fortsätter du kvittra. Det här ordnar sig.
2018-01-03

  aol
Ja så sant Bibbi man kan ju undra.
2018-01-03

    ej medlem längre
Och här regnar det! Ja, man kan undra, inte blir det bättre!
2018-01-03

  mare VIP
Ja, man kan undra
hoppas Daniel
klarade av uppgiften ;)
2018-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP