Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tron på lögner gör dem inte sanna

Jag går inte tillbaka
och
fötterna släpar mig över marken

Så jag blundar.

Du vet precis hur många
kyssar det får plats
mellan mina
nyckelben

Du har räknat

Och du vet
hur man
gör sönder saker

visst gör du?

Det är allt du vet
du bara söndrar,
krossar benen, marken du står på
slyna

Våga inte vända dig om
Våga inte

Du förvränger orden
Det var inte så jag säger
jag menade väl vad fan jag vill

Man gipsar inte nyckelben
men jag ska försöka
(för din skull)

Vad är felet
Vill du inte att jag ska röra dig längre
Är det det som är problemet?

Lås in dig i badrummet då
Ta en noga titt i spegeln
när du ändå är där
när du ändå är kär
när du ändå glömmer bort allt vad du är
här

titta
ser du
så vacker

låt mig dra ditt huvud bakåt
fastän det blöder ifrån tinningarna

Det är bara jag, älskling
du, hallå
titta på mig
det är bara jag




Fri vers (Spoken word/Slam) av Qadira
Läst 368 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-01-06 19:55



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
kraftfull och bra
2018-07-06

  objekt3
Något grekiskt, här
2018-01-07

  Marita Ohlquist VIP
Starkt!
2018-01-06

    ej medlem längre
låter fruktansvärt.
2018-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Qadira