Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singularitet

Som en kollapsad stjärna
föll mitt liv itu
av tankens gravitation
mot singulariteten.

Ur stoftet i min hjärna
uppstod plötsligt du
efter en explosion
stor som oändligheten.




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 251 gånger
Publicerad 2018-01-03 02:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, en del tror ju att skapelsen uppstått ur en "big bang", vilket är lika sannolikt som att en bok skulle komma till genom en explosion i ett tryckeri.
2018-01-03
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå