Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slog tyvärr på tvn för en gångs skull....


TV

 

 

Brus. 

Magra. Armar. 

Trötta. Ögon. Barn. 

Skänk. Pengar. Nästa. 

Förstoppning.

Bajsnödig. 

Människa. Vacker. 

Vafan. Händer.

???????????




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-03 11:27



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
det kallas reklam, instoppat med insamlingskampanjer, särskilt i juletid.
2018-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik