Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjens och en längtans sång



En fågel sjunger sin glädjes sång
i den ljumna varma vinden
Och allt den hört och allt den känt
var inte längre något hinder

Allt fågeln tidigare drömt och känt
var nu tillbaka likt som förr
och framför sig
fågeln nu såg glädjens dörr

Glädjetoner fågeln nu ser
plockar dem allt mer och mer
Dock fortfarande något som tynger
fågeln mot marken ner

Och fågeln sjunger sin längtans sång
om att för alltid må väl
Fri från sorgens toner
för alltid frid i sin själ







Fri vers av Havsvind
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-03 12:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fågel blå
sjunger i dur
ävenså i bur

2018-01-06

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodigt, vackert!
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind