Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VEM VET (inte du) VEM VET (inte jag)

vem vet var jag befinner mig i sommar...

jag kanske blivit hemförlovad då

till himmelen, där rosor alltid blommar

ett land som hjärnan inte kan förstå

för pilgrimen är det det allra bästa

det är en plats där ingen plåga stör

ett land där inget destruktivt kan fresta

där ska min ande bo när kroppen dör

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2-3/1 2018

 

Som kristen tror jag även att Jesus snart kommer tillbaka för att hämta Sin församling. Det kan ske när som helst och blir en underbar evakuering av brudeskaran.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2018-01-03 12:43



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Lyckliga du
2018-01-03

    ej medlem längre
Fin dikt om hoppet och tillförsikten om en evighet utan ondska och elände som plågar här på jorden!
2018-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Församlingen.
Jesus är Brudgummen, församlingen bruden.
---------------------------------------------------------
2018-01-03

  Kaptenlöjtnant
Vad menar du med brudeskaran?
2018-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP