Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En uppdiktad liten historia


Ensam och förlorad igen

Blev precis av med min sista hjärtevän
som plötsligt dog
Kvinnan som jag älskade
Kvinnan som alltid log
Kvinnan som alltid mig förstod
Kvinnan som alltid var så himla god att man aldrig
kunde få nog
Men som vinden nu plötsligt har tagit ifrån mig
Som vinden nu tog
För här står jag ensam och förlorad kvar med tankar
av saknad som inte gör mig riktigt klok
För det var ju bara några dagar sen som du helt
levandes stod och bakade vid mitt bord
Så vad var det som hände egentligen
Nej, säg ingenting för jag vill inte veta då det här är
jobbigt nog
Ensam och förlorad igen…

Ken Cassel
3/1-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-03 13:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jobbigt när det blir så...
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel