Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla vill vi bli älskade

Behövda
Känna att vi finns till
Inte vara en förlorare
Det som så många tyvärr är
Bortglömda
Något spill
Fråga bara Dr Phil
Han har haft hur många förlorare som helst i Tv-rutan
vare så ni vill eller inte
Människor som verkligen har kört med en dålig stil
Men som nu får krypa till korset hos Dr Phil
i hopp om redemption
I hopp om bättring efter ånger
För i slutändan vill vi alla bli älskade trots allt
Och det med eller utan långkalsonger
Ett gott råd bara
Vilka kan vara bra att ha om det blir allt för kallt…

Alla vill vi bli älskade!

Ken Cassel
3/1-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-03 15:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så är det, även om vissa inte håller med...
2018-01-07

    ej medlem längre
All you need is love - så sant så!!
2018-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel