Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU OCH JAG, PAPPA

 

Vi möttes aldrig

efter att jag fyllt fem

 

du var ingen riddare

fast jag önskade

 

aldrig kom du ridande

på en vit springare

 

för att rädda mig

från den svarta draken

 

sagan förblev blott en saga

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-01-03 17:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En dikt som berör...man känner både längtan och besvikelse...
2018-01-07

  Petter Wingren
Den förlorade pappan frånnärvarande utan anknytning till vare sig dröm eller verklighet. Utlämnad åt sagans svarta sida som utan hjälte visade sig vara nästan identisk med verkligheten.
2018-01-06

    ej medlem längre
Berörande om ett barns drömmar och verkligheten..
2018-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om den skarpa skillnaden mellan en önskedröm och den bistra verkligheten!
2018-01-04

  M.Eta
Stark text om längtan efter en far som uteblir!
2018-01-04

  DavidM VIP
Berörande dikt med längtan närvarande.
2018-01-03

    ej medlem längre
För att orka med verkligheten behöver man ibland en saga...
2018-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP