Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två långa livstider

 

 
 

Om jag hade letat

hade jag aldrig funnit

någon som är bättre än du

jag vet inte ens

hur jag fann dig.

 

Om någon blockerar min väg

som leder till lyckan och glädjen

kan ändå ingen förstöra för mig

dessa band Gud sammanställer

dessa band kan ingen klippa av.

 

Det vill jag uppleva

två långa livstider

är för lite

att jag delar det med dig

att jag säger till mitt hjärta hejdå

fint var det.

 

Vilken brist du än har

varenda dag

är min frihet.


 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 01 - 03)




Fri vers av Arnela
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-03 17:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jättefint
skrivet

mycket klokskap sprider tankar
verklig frihet är den vi i själen har
fastän vi kanske inte ser den.

2018-01-06

  Solstrale VIP
Mycket lär vi under livets gång! Dina rader visar alternativen och glädjen i nyvunnen frihet! Gott skapat!
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela