Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonen svider

ICA är öppet hela tiden
annars så finns ju faktiskt Internet
där kan man köpa det mesta
men inga kramar eller tröst på annat sätt

Bolaget ligger alltid nära
men det är inget bra alternativ
om det finns öl kvar i kylen
ska den väl sparas för ett lyckligare liv?

Lyckligtvis funkar telefonen
då kan man prata om man kommer fram
vissa får luren i örat
hoppas att den som har svarat känner skam

TV:n är påslagen ibland men
där finns det oftast ingenting att se
man lär sig rabbla reklamen
för man har tråkigt och så är det med det

Ögonen svider när man gråter
varför är det så lätt att glömma bort?
lika lätt försvinner ens vänner
och det är tråkigt för livet är så kort




Övriga genrer av Millner VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-03 18:24



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Tyvärr allt för sant
2018-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP