Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord, verklighet. för mer diskussion (och bättre) läs Vägen till Klockrike av H Martinson och Juloratoriet av Tunström. Om ord i Martinson diskuteras hora/kurtisan. Jag funderar över samma saker som i \"Igår upptäckte jag kärleken\". Är inte allt jublande


Ord

Det vi har
är så vackert
att jag inte vill solka det med ord

för orden räcker inte till
och ger inte skönheten rättvisa

jag vill inte solka ner det vi har
och du förstår inte vad jag menar
ord är ord
och inte lever vi i ordens baksidor...
väl?




Fri vers av Nem
Läst 630 gånger
Publicerad 2006-06-02 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nem
Nem