Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nyår - gammal inspelning med fel text


En blick kan säga mer än tusen ord

håll min hand

jag kan inte se

led min själ

till elfenben

 

solblekt ogräs

blir till ved

snälla säg nåt

jag inte vet

 

en själ

orkar mer

än vad många tror

en blick

kan säga mer

än tusen ord

 

en explosion

ring klocka ring

snälla lova mig

ingenting

 

ditt slitna hår

i januarivind

snälla visa mig

att kärlek finns

 

en själ

orkar mer

än vad många tror

en blick

kan säga mer

än tusen ord

 

du har funnits

i mina drömmar

längre än du funnits

i mitt liv

 

snälla stanna kvar

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Erik Gefvert
Läst 491 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-03 20:28



Bookmark and Share


    Sara.lykke
jätte fint skrivet

2018-03-08

  reminiscenser
Har inte ord. Detta är så vackert.
2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Erik Gefvert
Erik Gefvert