Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting jag vill va

jag drömmer en dröm varannan
natt
i de veckorna då jag ej mår bra
spelar min hjärna mig ett spratt
så blir jag allting jag vill va

jag drömmer om en lättpåverkad
från framtidens liv och ambition
stiger hon upp alldeles stärkad
så drar hon upp mig ur min situation

jag drömmer att hon pratar
med lilla patetiska mig
leker hon och skrattar
så blir allting okej




Bunden vers (Rim) av Lättpåverkad
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-03 22:28



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Sometimes dreams come true, den dan drömmarna tar slut, så är man borta
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad