Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

feminist för ligg (i gråzonen)

två verser, en refräng, fem ackord
ett skrivblock med mitt samtycke
som en souvenir från den resa du
tog med oss på med tvång gick vi
från monokrom världsbild till grå-
zonsfall i sann feministisk anda...




Prosa av Systertusen
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-03 22:37



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Bespara mig ordet feminist är du snäll
2018-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Systertusen