Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gud är icke beskrivbar i biblar-koraner-Talmuds-Bahagdavitor- eller andra taffliga försök-vi haft för trygghets/maktens skull.


Personligen tycker jag Gud skall vakna



Det är hög tid att vakna nu vår Gud

Innan skapelsen förintas helt


Kanske är du storvulen nog

Att ge upp oss på Jorden



Kanske har du mycket att göra

Lite stressad kanske



Men vakna


Du har så många varelser som behöver dig!

Gör din plikt som skapare



Eller låt allt bli mörker!


Ditt val



Om du äntligen vaknar



Min Gud




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-04 00:29



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Han har blundat tillräckligt länge nu, dags att vakna och se vad som händer i världen.
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt