Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ok

 

 

Borta, försvunnen

 

aldrig min

 

mer än timmar

 

hanterar hjärtat 

 

med tårar

 

vill bara ligga

 

med dej 

 

hela tiden

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-04 00:56



Bookmark and Share


  S~A •••
Längtannnnn
2018-01-04

    ej medlem längre
Enorm längtan som rister i kroppen...du beskriver det bra
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik