Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imovansinne

En imovane vid behov,
men jag tar tre, fyra stycken och inser att det är en bov.
Jag ringer samtal till folk tre på natten,
för att sedan taktlöst dunka huvudet i trappen.

Jag får balans som om jag hallsat en sjuttia,
och då har jag ändå bara tagit dom här små fjuttiga.
Vita, ovala och med en lite skåra.
Ta några till! Kom igen, vad har du att förlora?

Den ger mig en falsk förhoppning om att få sova,
men istället ger den mig vansinnets gåva.
Kvicknar till någon gång där vid nio,
och inser att jag drabbats av Imovansinne!

Jag drabbas av Imovansinne,
vaknar på morgonen utan något minne.

(Imovansinne)

Jag drabbas av Imovansinne,
Men allting händer bara härinne.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Angst
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-04 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angst
Angst