Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjätte Haiku-dikten

Du avböjer dig,
att sörja mig vid vattnet
en ensam näckros.




Bunden vers (Haiku) av Soulfulsurfer
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-04 01:44



Bookmark and Share


    Julia D
Gillar verkligen korta dikter som förmedlar så mycket med så få ord! Väldigt vackert!
2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Soulfulsurfer
Soulfulsurfer